Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavné krásky si na silvestra vymýšlí všemožné masky a na poslední den v roce se připravují několik dní. Co na sebe, jaký make-up, účes... Každá chce přivítat nový rok co nejkrásnější. Česká moderátorka to pojala v rockovém outfitu a s maskou přes oči. Poznáte ji?

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) trávila silvestra na domácí párty v bytě jednoho z přátel na pražských Vinohradech. O půlnoci si připila šampaňským na terase, odkud sledovala bouchající ohňostroje.

Pak už nová posila primáckého Top Staru nasadila škrabošku a vydala se do víru velkoměsta do blízkého podniku. "Pobavilo mě, že jsem si tam trošku připadala jak babička. S přáteli jsme tam byli skoro nejstarší skupinkou," smála se Kateřina, která je nyní nezadaná.

Na nezájem mužů si ale stěžovat nemohla. "Kdybych chtěla ten večer o patnáct let mladšího kluka, co se nedávno zbavil akné, asi bych ho měla," dodala se smíchem Kateřina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám