Hlavní obsah
Článek

Oblíbená zpěvačka Petra Janů (71) už v minulosti několikrát prohlásila, že je tvor teplomilný a zbožňuje sluníčko, krásné pláže a průzračné moře. Až teď se jí ale splnil obrovský sen. Konec roku poprvé oslavila u svého milovaného moře!

Nestárnoucí šedesátnice, která se pořád může pochlubit štíhlou postavou, odletěla po vánočních svátcích na exotické Maledivy, kde si na kouzelném ostrůvku Ayada užívá pohodu a relax s kamarádkami.

„Patnáct let jsem snila o tom, že strávím Silvestra v teple u moře, a teď se mi to konečně splnilo. Kamarádka mi slíbila, že mě vezme do ráje, tak jsem tady. Nadchlo mě nejen prostředí, ale i famózní kuchyně. Myslela jsem si, že se po Vánocích budu v jídle trochu krotit, ale to začnu, až budu zpátky v Praze,“ prozradila Super.cz nadšená zpěvačka, jež se pochlubila několika momentkami z kouzelné dovolené.

Zpěvačka se každé ráno prochází po ostrově, objevuje romantická zákoutí Malediv a odpočívá v soukromém bazénku, který má přímo u své vilky, z níž večer pozoruje západ slunce.

„Celý den trávím v plavkách a vyhřívám si kosti, po koncertech které mám za sebou, je to program přímo ideální,“ líčila nadšeně Janů. Odpočatá zpěvačka se tak po svém návratu do Prahy jistě pochlubí perfektním opálením a s dobitými baterkami opět energicky zaskotačí na pódiu tak, jak jsou u ní její fanoušci zvyklí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám