Hlavní obsah
Článek

Při pohledu na vyhublou postavičku Tary Reid (39) se nechce věřit tomu, že jde o sexy blondýnku, která v komedii Prci, prci, prcičky figurovala jako ztělesnění sexuální touhy jednoho z partičky paniců. Dnes spíše než chtíč vzbuzuje obavy o její zdravotní stav.

Hollywoodská herečka zatoužila po ultra štíhlé postavě, přestože nikdy neměla sklony k nadváze. Roky drastických diet se na její vizáži nepříznivě podepsaly a před čtyřicítkou vypadá jako vyžilá padesátnice typu Donatelly Versace.

Tara Reid by mohla sloužit jako odstrašující příklad při prevenci anorexie, ale na své odpudivé tělíčko je překvapivě hrdá. Internet tak neustále zásobuje svými fotkami v bikinách, při jejich prohlížení kdekomu vyhládne.

Ještě tragičtější jsou ovšem snímky Tary, které byly pořízeny bez jejího vědomí během dovolené v Mexiku. Na vyhublou herečku, která se už zbavila téměř veškeré svalové hmoty, je žalostný pohled zejména z profilu. Její silueta totiž vytváří dojem, že Tařin titěrný zadeček dosahuje stejného rozměru jako útlý pas.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám