Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Andrea Kerestešová (39) si užívala Vánoce s rodinou, ale hned po svátcích vyrazila do kočičího útulku na Praze 4 nadělit i němým tvářím. A protože je vášnivou fotografkou, udělala i sérii zajímavých fotek. Ty pak věnovala útulku, aby si je mohl dát na své stránky a zvýšil tak šanci na adopci svých malých svěřenců.

„V útulku jsem se cítila skvěle. V první chvíli mi bylo kočiček líto, že jsou opuštěné a nejsou někde v rodinách. Ale hned jsem na to přestala myslet, když jsem se s nimi začala mazlit a fotit je. Kdykoliv jsem ve společnosti zvířat, jsem šťastná a zapomenu na čas. Což se mi stalo i tady a několik hodin uteklo, ani nevím jak," řekla Kerestešová, která už jednu kočku doma má a další by i díky svému pracovnímu vytížení nezvládla.

"Nemít doma koťátko Grace, určitě bych si odsud nějaké odnesla," dodala a vrhla se na focení. "Focení zvířat je jiné než focení lidí. Člověka přemluvíte, aby s vámi spolupracoval, ale zvíře ne. Musíte počkat, až vám začne důvěřovat, proto je focení zvířat mnohem intimnější než focení lidí. I zvířata mají duši a já se ji snažím na svých snímcích zachytit. A jsem jim vděčná, že mi dovolují do ní nahlédnout,“ uzavřela hvězda seriálu Cesty domů.

Reklama

Další články

Načítám