Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V loňském roce oblíbeným kulinářským pořadem prošlo 205 soutěžících, ale jen hrstka z nich se divákům vepsala do paměti. Do historie Prostřena ale nevstoupili díky kuchařským dovednostem...

Během 117 odvysílaných hodin z českých kuchyní na sebe nejvíce pozornosti strhla Darja s ruskými kořeny. Ta sice u plotny příliš nezazářila, ale její záchvaty smíchu, při nichž se válela po podlaze, patří bezesporu k největším bizarnostem, jaké byly v uplynulém roce na televizní obrazovce ke zhlédnutí.

Soutěžící vsadili na osvědčenou jistotu a nejčastěji připravovali těstovinový salát, hovězí vývar, vepřovou panenku a cheesecake, přestože se mezi účastníky Prostřena stále najde spousta těch, kteří jméno dezertu neumí vyslovit.

Kromě tradičního menu na strávníky čekala i pohroma v podobě plesnivých toastů. A ty překvapivě neskončily v koši. Hostitelka jen odkrojila viditelně zelené části a zkaženou potravinu naservírovala na stůl. Jiný soutěžící si pro změnu Prostřeno spletl se seznamkou a pokoušel se svést zadanou kolegyni.

Další chuťovky ze Silvestrovského Prostřena, které vám na konci roku zvednou nejen náladu, ale možná i žaludek, najdete na videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám