Hlavní obsah
Článek

Rok 2014 skončil a pro řadu českých celebrit znamenal také konec vztahu. Loňský rok se rozešla celá řada hvězdných dvojic. Někteří sami dlouho nezůstali, jiní na novou lásku teprve čekají.

Přes dvacet let spolu žili herečtí manželé Saša Rašilov (51) a Vanda Hybnerová (55). Manželství, ze kterého vzešly dvě děti, se ale roku 2014 definitivně rozpadlo. Rašilov si navíc našel novou přítelkyni, ke které se odstěhoval. Nevydržela ani tenisová romance Radka Štěpánka a Petry Kvitové. Naše nejúspěšnější tenistka vyměnila Štěpánka za hokejistu Radka Meidla. Štěpánek je zatím oficiálně nezadaný.

Dlouholetý vztah překvapivě ukončila misska Jitka Válková (32), jež dala sbohem svému staršímu partnerovi Mirku Ciprovi. Koncem roku zrušila zásnuby i modelka Dominika Mesarošová (38). Vnadná kráska sice chystala veselku se svalnatým přítelem Markem, jenž si Dominičino jméno dokonce nechal vytetovat na rameni, ale nakonec mu dala košem kvůli jeho nevyjasněným problémům s podnikáním. Rozchod prý Dominika dodnes velmi těžce nese.

Nevyšlo to ani další české královně silikonů Haně Mašlíkové (41), jíž se nepodařilo udržet vztah s fotbalistou Michalem Kadlecem. Toho po boku Mašlíkové nahradil pohledný fitness trenér André. Dlouholetý vztah krachnul missce a modelce Kateřině Sokolové (34). Ta se po pěti letech rozešla se zlatníkem Robertem Hájkem, jenž místo ní randí s další misskou Zuzanou Jandovou (36).

Minulostí je i vztah párečku ze SuperStar Martina Haricha a Celeste Buckingham (28). Talentovaní zpěváci svou lásku dlouhou tajili a nejinak tomu bylo i u rozchodu.

Lásku si neudržel ani někdejší ochránce Ivety Bartošové Zdeněk Macura (49). Počítačovému expertovi utekla jeho blonďatá přítelkyně Vlaďka rovnou k úhlavnímu nepříteli Josefu Rychtářovi (65). Ten ji ale odmítl. Partnersky se po roce vztahu rozloučili také hudebník David Koller a jeho přítelkyně Linda.

Reklama

Další články

Načítám