Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Psal se rok 1995 a tehdy devatenáctiletá Angelina Jolie (48) stála na počátku kariéry. Měla za sebou už roli v propadáku Skleněný stín a čerstvě i thriller Nebezpečná síť, kterým se dostala do povědomí filmových tvůrců. Téhož roku rovněž stála modelem před objektivem fotografa Marcela Indika. S fotografiemi se však veřejnost poprvé setkává až nyní, téměř po dvou dekádách od jejich pořízení.

Provokativní pózy, podmanivý pohled, našpulené rty, ale i dost ze smyslného těla byla tehdy Angelina ochotna losangeleskému fotografovi předvést. Její divoká minulost, kterou se dnes snaží šestinásobná matka upozadit, se však tu a tam vrátí.

V létě například spatřilo světlo světa video, na němž herečka po požití drog pochoduje po místnosti a drmolí do telefonu. Zhruba patnáct let staré video pořídil její tehdejší drogový dealer a blízký přítel Franklin Meyer, jenž herečce dodával kokain a heroin.

Oscarová diva, talentovaná režisérka a především odhodlaná bojovnice za lidská práva, která se poslední roky aktivně angažuje jako humanitární vyslankyně OSN, ušla obrovský kus cesty. Za její činnost ji letos ocenila i britská královna Alžběta II., jež jí udělila šlechtický titul čestné dámy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám