Hlavní obsah
Článek

Gábina Partyšová (45) a její syn Kristian, kterého ještě před podzimním začátkem školní docházky moderátorka stihla přejmenovat, aby mu příjmení jeho prostopášného tatínka nedělalo ostudu, mají za sebou další Štědrý den bez tatínka

Vánoce se v Petříkově slavily tradičně a podle moderátorky Snídaně s Novou její syn při rozbalování dárků žádný deficit nepocítil.

„Pod stromkem Kristian našel vymodlené lyže a taky fotbalové propriety. Z toho měl asi největší radost. Potom nějaké knihy, stavebnice a hry,“ přiznala Gábina s tím, že rozbalování dárků letos trvalo obzvláště dlouho a nadšením několikrát do vzduchu vyskočila i ona.

„Ježíšek mě moc mile překvapil. Dostala jsem piano. Dva roky jsem po něm tesknila. To, na které jsem hrála pětadvacet let, mi totiž právě před dvěma lety dosloužilo. Jinak mě potěšily nějaké hadříky, cédéčko Davida Deyla, který mě baví a jeden domácí cvičící stroj. Ten jsem podle Kristiana dostala proto, abych zůstala krásná a štíhlá. Tak uvidíme,“ uzavřela se smíchem vyprávění Gábina.

Myslíte, že v roce 2015 najde Gábina partnera, kterého představí světu?
Zamiluje se a bude se chtít pochlubit
18,4 %
Ne, o svém muži bude jen mlžit
64,7 %
Jediným mužem jejího života bude už jen její syn Kristian
16,9 %
Celkem hlasovalo 12929 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám