Hlavní obsah
Článek

I nejzkušenější dámy a dívky z českého šoubyznysu letos často neuhlídaly nožky a nechtěně vystavily na odiv své kalhotky. Faux pas se spodním prádlem se často udál jen proto, že dámy neodolaly a vyrazily do společnosti s příliš krátkou sukénkou.

U zpěvačky Heidi Janků (61) nás to už ani nepřekvapuje, protože se jí to nestalo zdaleka poprvé. Ukázku spodního prádélka u bývalé topmodelky Pavlíny Pořízkové, která letos navštívila Prahu, by však čekal jen málokdo.

Některé celebrity nižší kategorie si s tím však hlavu opravdu nelámou. Taková Ornella Štiková (31) si na své narozeniny vzala opravdu hodně krátké šatičky, a tak se jí kalhotky draly ven na světlo, jako by se nechumelilo.

Kalhotky neuhlídala ani její sokyně Gábina Partyšová (45) či přítelkyně expremiérova syna Tomáše Topolánka Simona Dvořáková (29). Pozor si nedávaly také modelky Jitka Válková (32) a Dominika Mesarošová (38).

Za to moderátorka Petra Svoboda své sexy prádlo ukázala záměrně, byť rafinovaně, když si oblékla průsvitné šaty. Na plejádu českých celebrit, které letos neuhlídaly svá intimní místa a ukázaly kalhotky, se podívejte do naší fotogalerie.

Reklama

Další články

Načítám