Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Marthu Elefteriadu, která desítky let zpívá po boku sestry Teny písně své domoviny, tedy Řecka, jsme osobně nepotkali už spoustu let. Nyní jsme na ni narazili na vánočním večírku Divadla Broadway. "Měly jsme tam 9. prosince vánoční koncert, tak mne producent Oldřich Lichtenberg pozval," vysvětlila Super.cz. Média na koncert nesměla, zakázali to z Hradu, jelikož si tam přála soukromí Ivana Zemanová, která je fanynkou řeckých sester.

"Se sestrou pořád často vystupujeme, jak se říká - na plné koule, dokud to ještě jde. Zpíváme nejen řecký, ale i český repertoár,  máme jako hosty mladé kluky z řecké rodiny z Brna, tři syny s tátou, kteří nás doprovázejí v řecké části. A pak ještě skupinu Arionas, kde je perský zpěvák, takže národnostně to máme pestré," smála se.

V rodinných hudebních stopách šel i syn její sestry Marco, kterého zná veřejnost spíše pod jménem Ektor. Je rapper, a pořádně drsný nejen ve svých textech. Médii proběha i kauza, jak v baru zbil mladou dívku a táhl ji za vlasy, a nebyl to jediný případ. Co si o tom teta myslí?

"Řeknu to takhle. Už se toho v muzice zažilo hodně. A vždycky exituje nějaká vlna šílených drsoňů. Pro mne byli šíleně drsní třeba Kabáti s jejich texty. Tak ti mladí, aby je překonali, už se musí hodně činit, aby bylo co rozkopnout," myslí si, pokud jde o muzikantskou část.

"Rvát se nemusí, to určitě ne. Já si myslím, že pokud jde o rvaní, to se porve spousta chlapů. Tam ale o rvačku nešlo, tam mu někdo vlezl na jeviště a během produkce po něm chtěl nějaké špatné věci. On zareagoval, jak měl, ale myslím, že jeviště je místo, kde se musíte naučit hodně ovládat. A to jsme mu taky řekly, a to je všechno. Jinak je to slušný kluk," domnívá se zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám