Hlavní obsah
Článek

Sáhnout do svědomí by si měl ten, kdo roztroubil termín letní svatby Lucie Borhyové (45) a Michala Hrdličky (26). Dnes už totiž dávno mohli být svoji! Známá televizní dvojice, které se v červnu narodila dcera Linda, plánovala vdavky už na letošní srpen, ale někdo si pustil pusu na špacír a z původně soukromé akce, které se mělo účastnit jen pár nejbližších přátel a příbuzných, se stala věc veřejná.

Jelikož si Lucie ani Michal nepřáli přítomnost médií, o následujícím scénáři měli jasno. „Měli jsme natištěné pozvánky, všechno připravené, ale datum uniklo ven. Všechno jsme kvůli tomu museli zrušit,“ přiznala moderátorka pro magazín Ona Dnes.

Snoubenci prý tentokrát budou chytřejší a nechají si detaily další plánované svatby jen pro sebe. Brát se totiž chtěli už třikrát. Nejprve, když Lucie otěhotněla, ale oba nakonec došli k názoru, že bude lepší, když už nebude mít bříško. Krátce po porodu to také nevyšlo, Linda oba zaměstnala na plný úvazek. A srpnovou veselku někdo prozradil. Tak snad do "čtvrtice" všeho dobrého!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám