Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snowboardistka Eva Samková se nikdy netajila tím, že by si ráda zatančila v taneční show StarDance.

A včera měla možnost si taneční klání vyzkoušet. Společně s tanečníkem Janem Onderem, který v poslední řadě StarDance tančil s Taťánou Kuchařovou, zatančila na vyhlašování ankety Sportovec roku jive! Usměvavá Samková kdysi válela streetdance, a tak pro ni skotačení na parketu rozhodně nebylo cizí.

Držitelka zlaté olympijské medaile ze snowboardcrossu skončila v anketě druhá za Petrou Kvitovou. Podle svých slov tančila klasické tance naposledy v tanečních, ale nebylo to na ní vůbec znát, protože cit pro vlnění boků jí rozhodně nechybí.

A Jan Onder na ni pěl jen samou chválu. "Šlo jí to skvěle. Měli jsme jen nějakých pět lekcí. Určitě má talent," svěřil Super.cz kudrnáč, který vyhrál dva ročníky StarDance

Na pódiu za temperamentní jive sklidila bouřlivý potlesk a samozřejmě polahodila očím snad každého muže v sále. Na její sexy nožky a hluboký výstřih totiž byl božský pohled!

Pokud by se věčně usměvavá snowboarďačka rozhodla v budoucnu soutěžit ve StarDance, jistě by patřila k černým koním soutěže. Vždyť ze sportovců StarDance vyhráli i atletka Kateřina Baďurová a akrobatický lyžař Aleš Valenta. "Kdyby šla Eva do StarDance, byla by to určitě velká jízda," dodal Onder.

Reklama

Další články

Načítám