Hlavní obsah
Článek

Také letos se na veřejnosti po dlouhé době objevily ženy, které dlouho nebyly nikde vidět.

Oblíbenou herečku Evu Vejmělkovou (45) si lidé pamatují ze slavné filmové série o Básnících, kde ztvárnila něžnou blondýnku Píšťalku. Ve společnosti se Vejmělková roky neobjevila, ale letos už musela, protože křtila svou první knihu Růžové moře. Z Píšťalky je dnes vyzrálá maminka dvou dospívajících dcer a i pět let před dovršením padesátky je pořád stejně krásná jako před lety.

Ze Švýcarska letos přijela do Česka sestra zesnulé Ivety Bartošové (†48) Ivana (48). Ivetino dvojče si nenechalo ujít koncert Královny popu, kde se mimo jiné v písničkách vzpomínalo na Ivetu.

Ivana kdysi také zpívala a někteří i dnes tvrdí, že byla talentovanější než Iveta. Se zpěvem nakonec sekla, aby nestála v rozjeté kariéře své slavnější sestry. Po odchodu do Švýcarska nebylo o Ivaně slyšet až do letošního roku, kdy tragicky skonala její sestra.

O comeback desetiletí se v prosinci pokusila legendární slovenská zpěvačka Marika Gombitová (58). Zpěvačka se roky ukrývala před světem a nechtěla se ani s nikým vídat. V poslední době ale jedna z nejúžasnějších československých zpěvaček historie nabrala dostatek vnitřní síly k návratu. V decentním saku, bílé košili a motýlku to dámě, která je po těžké autonehodě už léta upoutána na invalidní vozík, neuvěřitelně slušelo.

Po delší době jsme měli možnost vidět také herečku Lenku Kořínkovou (58). Vnadná hvězda osmdesátých let si zahrála v seriálu Stopy života a všem ukázala, že hereckou kariéru ještě rozhodně na hřebík nepověsila.

Reklama

Další články

Načítám