Hlavní obsah
Článek

Vánoce můžou být svátky klidu a míru, ale pro většinu z nás znamenají spíše přejídání. Čekají nás návštěvy příbuzných, kteří nachystají spoustu dobrot a vy je musíte všechny ochutnat. Pak následuje ještě silvestrovské pohoštění. Nebojte se o svou linii. S našimi výrobky budete hubnout zdravě.

Zelená káva je nejrychlejší cesta k úžasné postavě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Absolutním hitem v hubnutí je Green coffee. Jedná se o nejprodávanější doplněk v hubnutí na světě, který používají i celebrity jako Katy Perry a Jennifer Lopez. U nás jsme ho oproti zahraničním produktům obohatili vitamínem C a spirulinou, která tlumí chuť na sladké. Green Coffee plus má navíc antioxidační efekt, který vám pomůže ke krásnější pleti. Běžná cena 599 Kč, nyní koupíte za akčních 249 Kč.

Chutným nápojem ke skvělé postavě, jednodušší to už ani nemůže být!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte rádi koktejl? My vám ho nabízíme navíc se skvělými účinky pro zhubnutí. Pro ty, co neradi polykají tablety na hubnutí, je produkt Green Coffee plus v podobě koktejlu ideální volbou. Stačí si dát jednou denně osvěžující nápoj s příchutí vanilky a pozorovat, jak jdou kila dolů. Vyzkoušejte výrobek ověřený našimi zákazníky. Stačí pro sebe udělat tak málo a budete se cítit skvěle. Běžná cena Green Coffee shaku je 699 Kč, nyní koupíte za akčních 379 Kč.

Odhaleno tajemství hubnutí starých Aztéků, které skutečně funguje!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jedinečná šance získat krásnou postavu podle tradičního hubnoucího receptu starých Aztéků je na dosah i pro vás! Zbavujte se kil příjemně a účinně s vláknitou sinicí Spirulinou, která je jedním z nejbohatších přírodních zdrojů živin. Spirulina patří do skupiny zelených potravin, které by neměli chybět ve stravě dnešního člověka. Pomáhá tělo chránit před civilizačními chorobami, díky obsahu antioxidantů, vitamínů, minerálů a esencialní mastnou kyselinu. Spirulína je doplněk stravy, po kterém se budete cítit mnohem lépe! Dopřejte si vitamínovou bombu v úžasné akci za 199 Kč, běžná cena 240 Kč.

Získejte ztracenou vitalitu a novou vlnu energie se zeleným ječmenem.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Abyste byla krásná, musíte se také krásně cítit. Proto je důležitý zdravý spánek a pocit vitality. Extrakt ze zeleného ječmene se používá při překyselení žaludku, migréně a nespavosti. Mladý zelený ječmen obsahuje antioxidační vitamíny, enzymy prospěšné pro správnou činnost organismu a důležité minerály jako železo, vápník, hořčík a fosfor. Dokáže vás zbavit únavy a působí blahodárně na obranyschopnost organismu. Extrakt z ekologicky pěstovaného ječmene můžete zakoupit za akční cenu 179 Kč, běžná cena 749 Kč!

Netrapte tělo drastickými dietami. K podstatnému úbytku váhy stačí pouhý měsíc!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Už nemusíte své tělo trápit drastickými dietami, aby šla kila dolů. Doplněk stravy OBEZIN® stačí zapít ráno odpoledne a večer před jídlem a nebudete se přejídat. Komplexní přírodní viskózní polysacharidy, které OBEZIN® obsahuje, v žaludku nabobtnají a vy tak budete jíst méně a zároveň nemusíte hladovět, což je zásadní pravidlo každé diety! Hladovění není řešení! Vyzkoušejte a pozorujte, jak snadno půjdou kila dolů! Neváhejte a kupte si OBEZIN® hubnoucí kůru za 589 Kč, běžná cena 1440 Kč.

Další články

Načítám