Hlavní obsah
Článek

Modelka Michaela Štoudková (38) za poslední roky hodně zhubla. Začala více cvičit a věnovat se zdravé výživě. A nikdy se necítila lépe než nyní! "Hodně lidí mi říká, že mám nejlepší postavu, co jsem kdy měla. Hodně cvičím, jím zdravěji. Ale extra moc to neřeším. Že bych byla pět hodin denně v posilovně, to opravdu ne," řekla Super.cz Míša.

Před předváděním spodního prádla si ale naordinovala tvrdší režim. "Jsem z toho nervózní, na svůj oblíbený trénink jsem teď chodila každý den," prozrazuje s tím, že s předváděním prádla velký problém nemá. A to ani s celulitidou, která ji evidentně trápí.

"Když se cítím dobře, proč bych prádlo nešla, i když tam nějaký problém je. Pro normální ženský to bude možná sympatické," dodala Míša, která na sobě nemá nic umělého a žádnou plastiku ani neplánuje.

"Mám větší boky, to je stavbou těla. A odřezávat se nebudu, mám ráda přirozenost. Nic umělého na svém těle nesnesu a mé tělo to dokonce odmítá. I nehty mi odpadaly, umělé řasy vypadaly. Tak s tím ani nic dělat nebudu," uzavřela s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám