Hlavní obsah
Článek

Lídr kapely Krucipüsk Tomáš Hájíček se stal zčista jasna filmovou hvězdou a byl obsazen do hlavní role ve filmu Burácení. A jeho premiéru si jaksepatří užil. Podle produkce potřeboval nejvíce lístků, protože má tak rozvětvenou rodinu, že už se v ní pomalu sám nevyzná.

"Na premiéru jsem přišel se ženou a jejími třemi dětmi. Ty má se dvěma bývalými partnery. Spolu máme jedno, ale to je ještě malé, aby tady mohlo být," začal s vysvětlováním Tomáš. "Pak mám nejstaršího syna, ten tady taky někde je, a ještě mám dceru, díky níž už jsem i dědečkem," pokračoval.

"Mému nejmladšímu dítěti jsou tři měsíce, vnukovi půl roku, takže strejda je mladší, než jeho synovec," zabředl do dalších zákrut své spletité rodiny. "Jsem téměř jediný, kdo se v tom aspoň trochu vyzná," dodal.

Má radost i z toho, že děti jdou v jeho stopách. "Nejstarší syn i druhá nejstarší dcera se věnují muzice. Syn má kapelu, tedy tři kapely, a hudební klub Bunkr v Liberci a dcera zpívá zatím se zábavovou skupinou, ale myslím, že se to posune dál," pochlubil se.

Reklama

Další články

Načítám