Hlavní obsah
Článek

Bývalý Muž roku Martin Gardavský patří k těm, jimž se podařilo titulu využít. Je úspěšný v modelingu v Česku i ve světě, a teď se snaží prosadit ve filmu. Menší roli dostal i v novém českém filmu Burácení, který má za sebou slavnostní premiéru, ale do kin jde až v lednu.

"Tak herec se ze mne zatím ještě nestal, aspoň se jím necítím vedle velkých hvězd, které ve filmu jsou. Ale herectví studuji a snažím se k tomu všemu přičichnout. Jsem vděčný za příležitost od režiséra Ády Ziky, že jsem si to mohl zkusit," řekl Super.cz.

Cíle, kam by to chtěl v herectví dotáhnout, nemá malé. "Chtěl bych se dostat do Hollywoodu nebo někam jinam. Ale je to dlouhá cesta, snažím se do toho dostávat postupně. Vždyť před čtyřmi roky bych si nedokázal vůbec představit, že tady budu na premiéře s hvězdami, které jsem jako malý vídal v televizi," míní Martin.

Nás napadlo, že by mohl najít uplatnění ani ne tak v USA, ale spíš v latinskoamerických zemích. Přítelkyni má totiž z Brazílie a má slušné znalosti jak portugalštiny, tak španělštiny. "To je pravda, po Novém roce se znovu chystám do Brazílie obnovit kontakty, zase na to navázat. A nějaké nabídky tam mám. Nechci ale předbíhat," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám