Hlavní obsah
Článek

Na tuhle blondýnku s andělskou tváří, ale hříšným tělem, je od loňského června povoleno se jen dívat. Je totiž už vdanou paní. Narodila se v polské metropoli, ale dokázala se jako modelka a příležitostná herečka prosadit i za velkou louží. Možná už tušíte, že jde o Joannu Krupu, která se nedávno odhodlala k radikálnímu kroku.

Kráska, která je manželkou movitého podnikatele Romaina Zaga, který se nezdráhal zaplatit za svatbu milión dolarů, v těchto slušivých bílých minišatech vyrazila s kamarádkou zapařit. Páteční noc věnovala nočním klubům v Hollywoodu a i při odchodu byla jako ze žurnálu. Věčně namol Kate Moss by se mohla učit...

Večírky se však Joanně ještě neomrzely a i když by už pomalu mohla pomýšlet na potomstvo, ještě se na vřískající dětičky necítí dostatečně zralá, a proto podstoupila proceduru, během níž si nechala zmrazit vajíčka.

„Jsem šťastná, že jsem se k tomu odhodlala. Cítím se teď jistější. Uvidíme, co budoucnost přinese, budu mít vajíčka uložená do doby, až budu zdravá a připravená stát se matkou,“ sdělila Krupa magazínu People.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám