Hlavní obsah
Famous
Článek

Téměř deset let poté, co se dali dohromady, naznačila Angelina Jolie (48), co je tmelem jejího vztahu s Bradem Pittem (60). Je to sex. Herečka a režisérka to řekla při rozhovoru o snímku By The Sea, který s partnerem natáčela na Maltě hned po svatbě. Ve filmu hrají manžele na pokraji rozvodu. A samozřejmě chybět nebude ani erotická scéna. Její natáčení si Angelina užívala. Mohla totiž točit s tím, s kým spává i doma. A užila si to prý také proto, že Brad přesně ví, co v posteli potřebuje.

„V té milostné scéně jsem byla tou druhou, takže to nebylo těžké. On ví, co při tom potřebuji. Vždycky to věděl,“ prozradila Angelina v rozhovoru pro ABC News a řekla tím nepřímo, že je pro ni Brad dokonalým milencem.

Devětatřicetiletá hollywoodská kráska si k snímku napsala také většinu scénáře a ujala se režie. Protože film pojednává o manželských problémech, ihned se začalo spekulovat o tom, že její vztah s Bradem není zrovna ideální.

„Ano, strávili jsme líbánky tím, že jsme hráli dva lidi v příšerném manželství, jsem si jistá, že psycholog by měl úžasný materiál při analyzování filmů, které se rozhodnu točit. Ale uběhlo deset let od doby, co jsme s Bradem společně točili. Měla jsem pocit, že je načase udělat něco nového,“ dodala Angelina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám