Hlavní obsah
Článek

Freeport je prvním outletovým centrem v ČR a je současně jedním z největších nákupních center svého druhu ve střední Evropě, které se nachází na hraničním přechodu Hatě u Znojma. Návštěvníci Freeportu mají na výběr z více než 250 světových značek v 75 obchodech. Freeport prodává značkovou módu za ceny, které jsou vždy o 30 až 70 % nižší než v běžných obchodech. V období výprodejů jsou ceny dokonce až o 90 % nižší. Podívejte se na výběr ukázkových nabídek z našeho centra a přijeďte na nejvýhodnější nákupy k nám na Freeport!

Guess náušnice na Freeportu se slevou 71% za 350,- Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Značka GUESS si za dobu své existence právem vydobyla pozici skutečné ikony módní branže a našla si široký okruh milovníků nejen kvalitní módou, ale také líbivými reklamními kampaněmi. GUESS se stala symbolem mladistvého, žhavého a dobrodužného životního stylu. Značku GUESS proslavily mimo jiné světové modelky Claudia Schiffer, Carla Bruni, Naomi Campbell nebo Eva Herzigová.

Lyže Rossignol na Freeportu se slevou 56% za 7190,- Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zakladatelem společnosti Rossignol, která je v současné době světovým leaderem v oblasti lyžování, byl Abel Rossignol. Tento lyžařský nadšenec si vlastnoručně vyrobil první pár lyží v roce 1907. O třicet let později s lyžemi Rossignol vítezí Emile Allais na světovém šampionátu. Prestiž si společnost Rossignol udržovala sponzorstvím. Za dlouhou historii svého působení na trhu dodávala vybavení mistrům světa nejrůznějších zimních disciplín. Jedním z nich byl i trojnásobný olympijský vítěz, Alberto Tomba.

Dětské kožené kozačky GEOX na Freeportu se slevou 70% za 867,- Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Geox: boty, které dýchají vděčí za svůj úspěch revoluční myšlence. Podešev je perforovaná přesně v místech, kde se nachází většina potních žláz na chodidle, avšak revoluční technologie obuvi Geox v podobě aktivní membrány zabraňuje pronikat vodě dovnitř. Perforovaná podešev obuvi Geox obsahuje speciální membránu s mikropóry, které dovolují proudění vzduchu a zároveň i molekulám páry. Chodidlo dýchá - nevzniká nepříjemný zápach a další problémy. Pot ve formě sražené páry může pronikat ven podešví, voda se ale dovnitří díky zmíněné membráně nedostane.

Dámský kabát RETRO JEANS na Freeportu se slevou 75% za 888,- Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Retro Jeans je inovativní módní koncept, který spojuje dřívější a současné módní trendy a představuje vysoce kvalitní oblečení. Retro je registrovanou a známou značkou po celém světě.

Dámský kabátek Pepe Jeans na Freeportu se slevou 50% za 1830,- Kč!!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pepe Jeans si vybírá slavné tváře, které je budou reprezentovat. Mezi ně patří například herec Ashton Kutcher či modelka Kate Moss. Dále Sienna Miller, Fernando Alonso, Cristiano Ronaldo, Natalia Vodianova a nyní i Cara Delevigne.

Další články

Načítám