Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Heidi Janků (61) si vánoční svátky užívá u moře. S manželem odletěla na Kanárské ostrovy, kde turisté mohou obdivovat zpěvaččino nestárnoucí sexy tělíčko v bikinách.

„Už jsme takto trávili Vánoce několikrát a musím uznat, že to sice nejsou klasické Vánoce, ale máme to rádi. Po štědrovečerní večeři se jdeme projít, nemusíme se balit do kožichů, stačí jen svetřík, no a ráno pak k bazénu na sluníčko. Jen doufám, že letos nebude v Česku tepleji než na Tenerife. Ale i tak si to prostě užijeme, jak to půjde,“ svěřila se moderátorka pořadu Intim s tím, že ani nepeče cukroví.

„Přiznám se, nepeču. Nicméně moje teta je přebornicí v pečení a vždycky mi krabičku s cukrovím dá. Takže ani letos o něj nepřijdeme,“ dodala Heidi.

Zpěvačka přiznává, že do teplých krajů odlétá také proto, že nesnáší přehnaný vánoční shon. „Nemám ráda to komerční běsnění a i to, že Vánoce posledních pár let začínají už v říjnu. Ale nic s tím nenadělám, takže to řeším tak, že odlétám ,“ smála se.

Ovšem pokud je Heidi Janků doma, na tradice si samozřejmě potrpí. „Šupinky do peněženky, pusa pod jmelím, nevstáváme od stolu při štědrovečerní večeři, na stole musí být sůl, cibule a chléb. No a k večeři je samozřejmě kapr, salát a rybí polévka,“ uzavřela s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám