Hlavní obsah
Famous
Článek

Mělo to vypadat jako obyčejná silvestrovská párty, jenže Johnny Depp (51) zve na oslavu posledního dne roku všechny své blízké přátele a příbuzné. Večírek má proběhnout na jeho soukromém ostrově na Bahamách. A to je podezřelé. Americký bulvár si je jistý tím, že se na tropických ostrovech v Atlantiku 31. prosince ožení se snoubenkou Amber Heard (28).

Jednapadesátiletý herec poslal pozvánku mnoha nejbližším včetně Stevena Tylera, Marilyna Mansona a Heleny Bonham Carter, kterou pozval i s manželem Timem Burtonem. Všichni mají přiletět na Silvestra na jeho soukromý ostrov na Bahamách. Bude tam prý se snoubenkou Amber Heard slavit příchod nového roku.

Bujaré oslavy mají probíhat na pláži Amber Beach, kterou pojmenoval po své nastávající manželce. To vše prý nasvědčuje tomu, že se tam snoubenci vezmou.

„Johnny normálně nepořádá žádné velké oslavy, takže mohutný Silvestr je překvapením. Pozval většinu nejbližších přátel a jejich rodiny, aby se k němu připojili na ostrově. Lákadlem má být velká párty. Může to být skutečně jen velká veselice, ale přátelé si říkají, že by to taky mohla být svatba bez velkého oznamování dopředu a mediálního humbuku kolem,“ píše britský deník The Sun.

Depp navíc v minulosti prozradil, že si Amber vezme na pláži, kterou po ní pojmenoval. O ruku ji požádal letos v lednu, takže by se vzali po necelém roce.

Ještě nedávno se přitom psalo, že pár odkládá svatbu na neurčito. Fanoušci Deppa se tak budou muset nechat překvapit, zda do toho herec poslední den roku opravdu praští, nebo jde jen o fámu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám