Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jestli pravidelně jezdíte pražskou hromadnou dopravou, můžete sem tam potkat sympatickou usměvavou tramvajačku, která ještě před pár lety nosila pánské spodní prádlo. Jaroslava Brokešová, kterou před mnoha lety proslavil její soudní spor s armádou, která ji nechtěla kvůli transsexualitě vzít do armády, a objevila se i jako porotkyně v módním pořadu Vypadáš skvěle!, se dnes chlubí slušnými čtyřkami. „Jsou pravé!“ dušuje se.

Jarka, která se kdysi chtěla dostat k smetánce, aby pak pochopila, že být hvězdou šoubyznysu jí na chleba nevydělá, už nějaký ten čas patří k oporám pražského dopravního podniku coby řidička tramvají.

A teď vyhlásila dost odvážnou sázku. Rovný milión korun dá tomu, kdo by dokázal, že její prsa jsou výsledkem zásahu plastických chirurgů. „Žádnej silikon, žádné vpichované gelové aplikace a jiné implantáty. Vše jen čistě kladným působením hormonálních přípravků a pozitivní psychiky v tomto směru,“ dušuje se a souhlasí s tím, že si nechá svou ženskou chloubu klidně prověřit a přeměřit doktory, když bude třeba. Ani státní notář prý nebude chybět. Kdo první do toho půjde?

Reklama

Další články

Načítám