Hlavní obsah
Článek

Oblíbená herečka Eva Josefíková (34), která už nějaký ten pátek randí s Jiřím Mádlem (37), se před filmovou kamerou nestydí svlékat. Josefíková se do povědomí diváků dostala díky roli Štěpánky v pohádce Zdeňka Trošky Čertova nevěsta. Od té doby se křehké krásce, jež bývá často přirovnávána k legendární Libušce Šafránkové, role jen hrnou.

Jednu intimní scénu si dokonce střihla se samotným Jiřím Mádlem ještě předtím, než s ním začala chodit. Vášnivou milostnou scénu si tehdy společně zahráli v komedii Miloslava Šmídmajera Probudím se včera.

K dalším odvážným scénám této oblíbené herečky patří ta, kterou ztvárnila ve filmu Vejška, kde shodou okolností hrála s Jiřím Mádlem, ale nikoliv jeho partnerku.

Svá ňadra tak tentokrát odhalovala před Tomášem Vorlem jr. „Bylo to zajímavé a nestandardní. Když člověk přihlédne k tomu, že je to naše práce, tak se s tím rychle smíří,“ nedělala si s milostnou scénou hlavu Josefíková.

Když se ale ve stejném filmu svlékal před jinou herečkou Jiří Mádl, Josefíková raději dělala mrtvého brouka. „Nejsem citový masochista, abych se na to dívala,“ měla hned jasno sympatická brunetka, která s natáčením odvážných scén nemá jinak zjevně sebemenší problém. Na její odvážné scény se podívejte do naší fotogalerie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám