Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jsou mladé a nádherné tak, že by na svou krásu měly mít zbrojní pas. Není divu, že si je kromě Čechů začínají všímat i v zahraničí. Finalistka české Miss Nikol Švantnerová, o které se v zákulisí soutěže šušká, že je jednou z největších favoritek na vítězství v roce 2015, a její kamarádky odhodily zábrany a svlékly se do plavek či spodního prádla u pořádně vymazlených auťáků. Která se vám líbí nejvíc?

Jde o fotky z kalendáře iGirl, soutěže, do níž se mohou přihlásit holky, které nejen pěkně vypadají, ale také něco dokáží, především co se techniky nebo aut týče.

V kalendáři jsou vítězky jednotlivých měsíců uplynulého roku, tématem bylo právě spojení dívčí krásy a automobilů.

„Nikol byla vybrána jako další iGirl měsíce na castingu v létě 2014, a to z více jak tří stovek modelek. Fotilo se s ní velmi příjemně, je přirozeně krásná a při focení zúročila své mnohaleté zkušenosti modelky ze zahraničí,“ říká fotograf sexbomb Robert Novotný, který má letos za sebou rovnou sedm podobných kalendářů.

Celý projekt má na triku občanské sdružení ajťáků, kteří propagují studium IT oborů a také chtějí dokázat, že géniové od počítačů se umějí bavit i jinak než s klávesnicí a myší v ruce. K jejich tvářím dlouhodobě patří třeba Eliška Bučková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám