Hlavní obsah
Článek

Mladý frontman pop-funkové kapely EzyWay Ezy Hýbl (36) odhodil víc jak dvacet kilo, a hned sbalil sexy missku.

Talentovaný zpěvák se zamiloval do finalistky Miss, modelky Karolíny Ludvíkové, která se stala hlavní hvězdou jeho nového klipu s názvem Maloobchodník. Vztah s Karolínou je prý zatím v začátcích, ale alespoň je teď už jasné, že není gay, jak se o něm nedávno tvrdilo. Zda se svou novou láskou oslaví i Nový rok, Ezy zatím neví, ale rozhodně bez ženské přízně nebude.

„Vánoce tradičně slavím se sestrou, a to i Nový rok. Jsem takový rodinný typ,“ přiznal zpěvák, který se prý s chutí zhostí veškerých svátečních příprav. „Přímo na vánoční den vařím, peču. Hrozně rád kuchtím, i když většinu z toho, co uvařím, nejím. Třeba játrový knedlíčky bych rozhodně do pusy nedal, ale nevadí mi je vařit,“ smál se Ezy, který se už moc necpe. Však také za poslední měsíce výrazně zhubl!

„Ještě před několika měsíci jsem měl přes sto kilo. Dost mě to vyděsilo, a tak jsem s tím začal něco dělat. Když chci zpívat o ženách a o lásce, tak bych měl asi taky trošku vypadat,“ přiznal Ezy, jehož pravé jméno je Ezdráš Egon Hýbl. „Dost lidí nevědělo, jak mi mají říkat, tak jsem si už v době základky vymyslel nick ‚EZY‘, což mi zůstalo dodnes,“ uzavřel sympatický zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám