Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Štěpánka Decastelo (45) měla včera termín porodu druhého syna Olivera. A ani v tuto chvíli stále neleží na porodním sále. Přenášela i prvního syna Eliáše. Ani termín porodu jí nezabránil, aby vyrazila na společenskou akci, na které se spolupodílel její partner Filip.

"Mám dnes termín porodu, jsem tu autem, v autě mám připravenou tašku do porodnice. Když to na mě přijde, tak pofrčím," řekla Super.cz Štěpánka. "Myslím, že budu trošičku i podle toho, co mi říkal pan doktor po ultrazvuku, přenášet. Nechtěla jsem, bála jsem se toho, ale asi to tak bude. Do toho se stěhuju, nosím nábytek, v sexu jsem aktivní, včera ostré jídlo, koupel ze skořice a pořád nic. Nechápu to," prozrazuje metody na brzký porod Štěpánka.

Nejraději by se viděla na porodním sále. "Už se necítím moc dobře, hodně otékám. Jsem zavodněná, jsem obrovská, ale co mám dělat," upřesňuje. "I prvního syna jsem přenášela. Oliverka teď ale vůbec nešetřím, byla jsem v těhotenství docela aktivní. U prvního syna jsem se šetřila mnohem víc. Tak snad to na mě co nejdříve přijde," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám