Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se dozvěděli, že je herec Matouš Ruml (29) už otcem, a navíc ne jednoho, ale rovnou dvou dětí, nechtěli jsme tomu věřit. Do mysli se nám totiž vryl jako podivín Lexa z Comebacku nebo třeba Petr z pohádky Škola princů anebo třeba Marek z filmu 10 pravidel jak sbalit holku.

Na posledně jmenovaném snímku spolupracoval s režisérem Karlem Janákem, který si ho vybral i pro ústřední mužskou roli Janka do pohádky Princezna a písař. A i když dávno sundal kšiltovku, ani tady s delšími vlasy a strništěm nevypadá jako táta.

S o to větším nadšením jím ale je. Začal na dnešní dobu poměrně brzy, prvního potomka se dočkal ve svých třiadvaceti letech.

Ruml ví, že jej lidé berou hlavně jako komika, na divadle má však mnohem pestřejší záběr. Aktuálně uváděných víc jak deset inscenací, v nichž hraje (například s Kašparem v Divadle v Celetné či v Městském divadle v Mladé Boleslavi) to potvrzuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám