Hlavní obsah
Článek

Jako by to byla padesát let stará fotka, přitom ji od současnosti dělí pouze patnáct roků! Pochází z tehdy velmi úspěšného muzikálu Pomáda, v němž kdysi zazářil Jarek Šimek (50) coby Doody a ve kterém se proslavil i tehdejší tanečník Honza Révai. Zatímco Jarek si vytahuje trenýrky, aby jimi mohl obdarovat šílené fanynky, Honza (druhý zleva) předvádí na rozdíl od kolegů tanečníků slušně vypracovanou muskulaturu.

Takovému Šimkovi se účast v muzikálu stala pomalu osudnou. Už deset let totiž s krásnou zpěvačkou a herečkou Petrou Pudovou objíždí celou republiku (mají za sebou přes 200 představení) a zpívají spolu nejslavnější songy z tohoto zhudebněného příběhu o osudové školní lásce. A zatímco na retro fotce vypadá k světu, teď má strach, aby ho kočka, která zazářila v SuperStar i v Ordinaci v růžové zahradě, nevyměnila.

„Nejhorší pro mě je, když mě osloví u přepážky úřednice či v obchodě pokladní se slovy, že byla mou fanynkou už jako malá holka. Takže bych se Petře ani nedivil, kdyby měla pocit, že vedle ní mňouká starý vypelichaný kocour, a vyměnila mě za mladšího. Sám bych si asi našel adekvátní zpěvačku pro zpěv dechovky,“ směje se zpěvák a skladatel, který na blížících se jednačtyřicet vypadá fakt dobře. Pokud tedy není pravdivá fáma, že místo sebe posílá na některé akce o patnáct let mladšího dvojníka.

Stárnutí se bojí jak čert kříže a říká, že když dojde k nejhoršímu, půjde i na plastiku. Zatím ho ale mladí docela berou, i kvůli spolupráci s jejich oblíbencem Raegem má u nich docela úspěch. Ale na tu dechovku se stejně těšíme!

Reklama

Další články

Načítám