Hlavní obsah
Článek

Otázka vyřešení nákupu vánočních dárků se nezadržitelně blíží. Pokud máte třeba jenom pár stovek, a přesto chcete koupit něco krásného, s příběhem, a dokonce s "magickou" mocí, podívejte se na naše vánoční tipy nebo web Světa minerálů a jistě tam najdete spoustu zajímavých řešení! Dárek ze Světa minerálů nejen potěší a ozdobí jako šperk či dekorace, ale navíc díky své mystické moci dokáže, při správném výběru pro konkrétního člověka, ulevit od bolestí, psychických problémů, a dokonce přinést štěstí a dopomoci k penězům. Vybírejte z nabídky kamenů z celého světa! Neopracovaných, v podobě uměleckých předmětů i šperků, dekorací, kamenů určených pro magické rituály a očisty, i jen tak pro radost!

Všestranně prospěšný křišťál pomůže se všemi nemocemi

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Průzračný, čistý, všemi kulturami a náboženstvími uctívaný, v lékařství dříve nepostradatelný a na pohled luxusní. Takový je všestranně prospěšný křišťál. Jeho působení vám pomůže při léčení téměř všech onemocnění a zharmonizuje vaše emoce. Má navíc příznivý vliv na zdraví vlasů, nehtů a pokožky. Jako dekorace navíc krásně zútulní váš domov. Tuto geodu křišťálu si můžete pořídit za 399 Kč.

Nedostatek vitality a duševní harmonie? Býčí oko je správná volba

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tento poměrně známý kámen v sobě skrývá ne už tak známé magické schopnosti. Býčí oko je považováno za kámen vitální energie. Má kladný vliv na pohybové ústrojí, dokonce mírní svalové napětí, křeče, záněty nervů a bolesti s nimi spojené. Svému majiteli pomůže nahlédnout do vlastního nitra a pochopit sebe sama. Pomocí něj můžete snadněji dojít duševní harmonii a toleranci k okolí. Tato placička z býčího oka stojí jen 119 Kč!

V boji proti škodlivým návykům pomůže uhrančivý Hematit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Při broušení barví vodu do červena, a proto je v češtině přezdíván krevel. Jeho schopnost spočívá v pomoci s nepříjemnými návyky a způsoby, jako je například přejídání, kouření a jiné neřesti. Nejen že dodává energii k jejich překonání, ale dodává i vůli žít a vůbec se vypořádat s denními problémy. Navíc je pohled na něj přímo magnetizující a za 189 Kč ozdobí zápěstí nejedné ženy..!

Ozdobte se sluneční energií!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Uchováním slunečního svitu, tepla a energie pomůže tento citrínový náhrdelník své majitelce k rozvoji a seberealizaci tvůrčího ducha. Stejně jako samo slunce podpoří vaši regeneraci, očistu a blahodárně zapůsobí i na vaši náladovost. Co se týče chronické únavy, která v těchto měsících přepadá mnoho z nás, s tou si citrín také dovede poradit. Citrínový náhrdelník za 199 Kč je ideálním dárkem k rozzáření každé ženy.

Harmonizující kámen, který pohlcuje záření a dokáže čistit vodu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Neskutečně silnou schopnost nasávat do sebe škodliviny z okolního prostředí má Šungit. Efektivně pohlcuje elektromagnetické záření, takže je vhodný k umístění v blízkosti televize - například v obývacím pokoji. Stejně dobře ale izoluje záření z počítače a dalších přístrojů, které často ruší klidný spánek. Šungitová drť zase umí čistit vodu způsobem absorpce škodlivin, a k tomuto účelu ji stále používají v Norsku a Švédsku. Ochranná pyramida ze Šungitu, která harmonizuje prostředí, stojí 299 Kč.

Další články

Načítám