Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eva Holubová (65) je výborná herečka, ale krasavice to nikdy nebyla. Nám ale připadá, že čím je starší, tím lépe vypadá. Minimálně ve filmech, v nichž hraje. Ona to ale bere s nadhledem. "Není to tak, jednak jste si už na mne zvykli, na druhou stranu takhle vypadám už od patnácti, což se hůř snáší, než v pětapadesáti. To je celé," myslí si.

"Tajemství je narodit se už stará," dodala. Zatímco v mládí hrála většinou podivné ženštiny, dnes bývá předmětem milostné touhy, jako to je v novém filmu Hodinový manžel, kde se do ní zamiluje Bolek Polívka (74). "To je tím, že mladší kluci, kteří tenhle film dělali, ve mně vidí něco víc. Mají víc fantazie a lepší přístup ke kráse než ti staří páprdové jako Hřebejk nebo Kraus, který mi dával samé staré ženské z kotelny. Pro mladé kluky mám šmrnc," říká Holubová.

Herečce jsme pochválili i to, jak si celé roky udržuje pořád stejnou postavu. "Tak stejně štíhlá nejsem, musíte mě líp sledovat. Mám tam výkyvy. Když jsem byla mladá, byla jsem štíhlejší. Podívejte se na film To můj Láďa od Vorla," míní.

Kromě nového filmu můžeme v současné době vidět Evu Holubovou v mnoha divadelních představeních. "Ve Studiu DVA mám představení, one woman show, které se jmenuje Hvězda, pak tam máme už dlouho s Ivanou Chýlkovou (60) Kláru a Báru, to se nám hraje samo. Hraju taky ve hře Jana Krause (70) Nahniličko nebo v Baronkách. A pak také v jedné hře, kde mám jako partnera Kryštofa Hádka (42), mladého kluka. To si užívám," smála se.

Reklama

Další články

Načítám