Hlavní obsah
Článek

Česká Miss World Tereza Skoumalová (33) se ani ve světové konkurenci neztratila. Na londýnské Miss Word, odkud se právě vrátila, se dostala do dvacítky nejlepších modelek. "Na jednu stranu jsem to nečekala, na druhou jsem si byla jistější v kramflecích, protože jsem bývalá tanečnice. Ten pocit, když vás mezi 130 dívkami vyhlásí, byl neuvěřitelný. Bohužel do pětky už to nestačilo," řekla Super.cz.

Z Londýna, kde pobývala měsíc, si přivezla spoustu zážitků. "Byli jsme všichni na Fantomovi opery, což bylo úžasné představení, na stadionu, kde probíhala olympiáda. Taky jsem měla na finále jednoho fanouška, objevila se tam česká vlajka. Byl to nepopsatelný pocit, tak ho ještě jednou zdravím a děkuji za podporu," vzkazuje Tereza.

A jaké byly vztahy mezi dívkami? "S žádnými připínáčky do bot jsem se nesetkala, ale samozřejmě tam byly dívky, hlavně z jihoamerických zemí, kde soutěžemi krásy žijí, které to braly opravdu hodně vážně. Mojí největší podporou byla Slovenka Laura, darovala jsem jí i věneček, který jsem měla k národnímu kostýmu, protože doma na Slovensku tancuje národní tance," vyprávěla.

Špatných zkušeností z Londýna moc nemá. "Jen mě třeba hodně překvapilo, že když jsme všechny finalistky jednou byly na obědě mimo hotel, dostaly jsme na oběd chipsy. Ne že bych je nejedla, ale ta jejich klasika s octem mi nepřišla na oběd zrovna ideální," vzpomínala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám