Hlavní obsah
Článek

Kdybychom měli popsat všechno, čeho se letos vdovec po v dubnu tragicky zesnulé Ivetě Bartošové (†48) v roce 2014 dopustil, nestačily by nám na to ani čtyři internety. Josef Rychtář (65) je vyloženě magnet na průšvihy! Pojďte si spolu s námi zavzpomínat alespoň na ty největší špeky kontroverzního pána uren!

O Rychtářovi letos vyšlo přes 380 článků. Některé i před šokující sebevraždou jeho ženy. Tak například v lednu v domě, který z větší části vlastní jeho exmanželka, zase musela zasahovat policie. Vyrovnával se také s rozsudky za trestné činy, u jednoho stání ho rozplakal vlastní syn. Krátce před skonem Ivety se dočkal vnuka.

A pak už přišla tragédie. Bartošová spáchala sebevraždu v den jeho narozenin. Prosáklo, že manžela chtěla krátce před smrtí údajně vyhodit z domu, také si měla stěžovat, že ji hlídá a kontroluje mobil. Herec Duchoslav (Viki Cabadaj) o něm prohlásil, že je zrůda a že měl Ivetu na povel. Jiní zase říkali, že Josef s Ivetou byli dva psychopaté, co se vzájemně drželi pod krkem. Rychtář se krátce po události zhroutil, před novináři dělal scény, pózoval dokonce před fotoaparáty na místě neštěstí.

Super.cz uveřejnil důvody, proč si redakce myslí, že měl pomyslný podíl na její smrti. Jen jednou se zachoval jako chlap a v unikátním rozhovoru nám potvrdil, že některé věci před smrtí ženy udělal špatně. Místo zpytování svědomí se ale dál rval, ale také sám dostal nakládačku. Dělal i jiné šílenosti. Z trati si odnesl kámen se zaschlou krví Ivety a pár vlasy. Spolužák ze základky vzpomínal, že propadl a měl týrat slabší. A kdosi ve vzteku znesvětil hrob jeho předků.

Dvanáctého května uspořádal manželce nedůstojný pohřeb bez jejích nebližších, Artur a Ivetina rodina se od něj naprosto distancovali. Aby si národ uvědomil, že jen on má nárok truchlil, nechutně pózoval s urnou s ostatky zpěvačky. Aby toho nebylo málo, zveřejnil i poslední telefonát Ivety s matkou den před sebevraždou.

V červnu nechal Ivetě připravit hrob, na náhrobku je ale pravopisná chyba. Přišel pak i s nedůvěryhodnou historkou, že mu kdosi nabízel fotky, jak Bartošovou v den úmrtí někdo zakrvácenou vede na koleje. Možná tím chtěl jen zamaskovat spekulace o tom, že se stýkal s prostitutkou. Sousedé také v té době tvrdili, že se velmi ošklivě chová k psům.

Super.cz jako první přinesl zprávu, že jeho slavománie dosáhla vrcholu, když se rozhodl napsat knihu o životě s Ivetou Bartošovou. V létě se též ukázalo, že dělá podivné čachry s mobilem zpěvačky. Manželce měl hrozit, že skončí na kolejích jako Iveta, bratr zpěvačky o něm zase řekl, že má na rukou její krev.

Koncem srpna ho konečně syn Ivety Artur vykopal z domu své matky, což zkomplikovalo život Rychtářově exmanželce, které se i s kumpány nastěhoval do domu a přes její protesty tam pořádal bujaré alkoholové dýchánky.

V září o sobě prohlásil, že je vrah své manželky, ten samý měsíc o něm kamarádka kurtizána říkala, že s ním zadarmo ulehá na lože. Snad celému národu se udělalo fyzicky zle, když se začal tulit k znechucenému Arturu Štaidlovi. Ukázalo se také, že levně nakupuje na skládkách, nebo to, že není žádný gentleman, když hrubě urazil sestru své ženy. A jen tak mimochodem i redaktor Super.cz se dočkal výhrůžek (nebyl sám).

Opustili ho nejbližší spojenci, prasklo na něj, že podnikal v rozporu se zákonem, a bývalý kumpán Standa o něm začal říkat velmi překvapivé věci, a to hned několikrát. Práskl třeba to, jak šíleně se choval ke své bývalé ženě. V prosinci nastoupil na obecně prospěšné práce, čistí ulice. Zuřil, když zjistil, že Artur nechal vyházet na skládku máminy osobní věci. A také jsme se dozvěděli, že na místě úmrtí Ivety Bartošové měl mít v křoví jakýsi intimní rozhovor s jednou novinářkou.

Zkrátka šlo o nudný rok obyčejného člověka, který asi zažívá každý z nás...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám