Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Uplynulých dvanáct měsíců Dominiky Mesarošové by mohlo dostat spoustu přívlastků, jen jeden by neseděl: opravdu nezažila rok plný nudy a šedi. Pojďte si spolu s námi připomenout její nejzajímavější sexy fotky i scény ze soukromého života, kde prožívala štěstí i hořké zklamání!

Hned zkraje roku se fotila ve spodním prádle jako pěkně hanbatá Barbie, následoval obrazový záznam toho, čím mohutným odbourává chlapy v posilovně. Pak nám ukázala překvapivé tetování, později si v Egyptě na dalším ročníku svého projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři připálila své mohutné vaky. Nechybělo ani botoxové přifouknutí rtů.

Na svůj hrudník by mohla dostat zbrojní pas, ani ten ji ale neochránil, když ji ve spánku okradli lupiči. Pak nás všechny šokovala: představila přítele, který není starší o dvě století, ale jenom o pár let. Byl to osvalený fešák s předčasně prošedivělými vlasy. Plánovali svatbu, dokonce se zdálo, že bude Dominika chovat, ale to se nepotvrdilo.

Na nehynoucí lásku to vypadalo i ve chvíli, kdy s Markem a kempem svých modelek byla na soustředění v Turecku. Partner Mesarošové byl pyšný, když se nám chlubila pevnými půlkami. Ještě předtím, než došlo ke zvratu v jejich vztahu, zažila silikonová modelka nebezpečnou autonehodu, z níž jen zázrakem vyvázla bez zranění.

A pak už to prasklo. Tři týdny před Vánocemi Mesarošová zrušila svatbu (původně mlžili, pak Super.cz přiznali barvu). K čemu došlo? O tom se vede spor. On tvrdil, že důvodem byla změna jejího chování, její přátelé zase označují jeho potíže v podnikání. Marek od Dominiky odešel, teď by chtěl zpět, Dominika ale tu váhá, tu o tom nechce slyšet. I přesto, co Marek na svou bývalku řekl za šílenosti do médií, nakonec prohlásil, že se k ní za každou cenu vrátí.

Tak uvidíme, zda jeho žádosti vyslyší a vezmou se v původním termínu, vdá se za někoho jiného nebo bude lovit zase v jiných vodách...

Reklama

Další články

Načítám