Hlavní obsah
Článek

Hudebník Ondřej Brzobohatý (41) je velmi šťastný muž. Doma si hýčká naši jedinou Miss World Taťánu Kuchařovou (36), která si status světové krásky udržuje i dlouho po památné výhře v soutěži. O tom, že je o Taťánu pořád velký zájem, svědčí i atraktivní pracovní nabídky, které letos dostávala.

Nad všemi čněla především nabídka k focení svůdného kalendáře. Táňa se nechala zvěčnit v kalendáři energetické společnosti pod taktovkou fotografa Matúše Tótha.

Sexy modelka v něm předvedla vnady zakryté jen pažemi i dokonalé křivky v plavkách a žhavém prádélku. Kuchařová byla v tomto kalendáři sexy jako nikdy!

Ale nejen v něm. Již pošesté se stala tváří kampaně české módní návrhářky Ivany Mentlové. Focení kampaně pro jaro/léto 2014 probíhalo na pobřeží Rudého moře poblíž letoviska Hurghada v Egyptě a Táňa opět předvedla své perfektní tělo a vnady bez podprsenky.

V kožených modelech návrhářky vypadala naprosto fantasticky. Pevný zadeček zase modelka ukázala v rajcovních růžových plavečkách. Na ty nejžhavější letošní fotky Taťány Kuchařové se podívejte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám