Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V New Yorku nastaly třeskuté mrazy a herec Mickey Rourke si obléknul „nejteplejší“ kousek ze svého šatníku. Těsné legíny mu na ulici zajistily více pozornosti, než jaké by se dočkal ve smokingu na červeném koberci.

Hollywoodský „Fénix“ Mickey Rourke, který na počátku 90. let klesnul na asbsolutní dno, a poté povstal jako bájný tvor, se na stará kolena vrátil ke svému životnímu snu. Kromě herectví se profesionálně věnuje i boxu, což se projevilo na jeho těle, jež by bylo škoda halit i v čase, kdy v New Yorku teploty klesají.

Hvězda filmu Wrestler se tak na ulici promenovala ve stylu popových hvězdiček, které se na sebe snaží strhnout pozornost provokativním oblečením. Šedesátník v legínách je totiž zajímavou atrakcí i v USA, kde není o bizarní stvoření na veřejném prostranství nouze. Mickey Rourke působil na kolemjdoucí jako magnet, protože pod těsným outfitem bylo zřetelně vidět jeho spodní prádlo, a dokonce i to, co se ukrývá pod ním.

Módní ikona nejspíš z Mickeyho nikdy nebude, ale pořád je na tom výrazně lépe než v dobách, kdy byl závislý na drogách a pokoušel se o sebevraždu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám