Hlavní obsah
Článek

Také v roce 2014 nebyla nouze o svlečené celebrity. Tentokrát jsme pro vás vybraly krásky z řad českých modelek a moderátorek, které se neváhaly zvěčnit nahoře bez. Pravda, většinou si ňadra cudně zakrývaly rukama, ale i tak potěšily nejedno mužské oko.

Samozřejmě nemohla zklamat Agáta Prachařová (38), která své jedničky schovala do dlaní v novém wellnessu nedaleko Karviné. Na snímcích jen v ručníku byla Agáta opět neskutečně sexy! Rozdováděla se i modelka Inna Puhajková (38), která na dovolené v egyptském letovisku odhodila vrchní díl plavek a ve vlnách se předvedla jen v tangách.

Nesmíme zapomenout ani na Prsatý Messerschmitt Dominiku Mesarošovou (38), jež se nahoře bez opalovala taktéž ve slunném Egyptě. A do třetice Egypt rozvášnil i moderátorku Evu Decastelo (45), která si před objektivem fotografa Vadima Kramera sundala podprsenku a vrhla se do vln v rámci focení svůdných snímků pro jeden beauty salon.

Moderátorka Zorka Hejdová (33) si nechala zvětšit prsa a hned své chirurgicky vylepšené přednosti představila světu na svůdných fotkách v objetí se svým manželem Mírou Hejdou. Opalovačku nahoře bez si na řeckém ostrově Kos nadmíru užívala moderátorka Kateřina Kristelová (44), jež se pyšní silikonovými trojkami.

Nové implantáty provětrala i slávychtivá Eva Feuereislová (34) z VyVolených, která svůj chirurgicky vylepšený hrudníček vystavila v Itálii.

Reklama

Další články

Načítám