Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistka třetí řady SuperStar Bára Zemanová má novou lásku. A jak už to tak u zpěváků, muzikantů, zkrátka umělců bývá, našla ji v oboru - její kluk je novou posilou zpěvaččiny doprovodné kapely, kde hraje na kytaru.

Zemanová a její přítel Michal Václavík se tak mohou zařadit po bok Ewy Farne a Martina Chobota, kteří spolu rovněž spolupracují i na pódiích, i Chobot je kytaristou Ewiny kapely.

Ale zpět k Báře. Ta je spokojená nejen v soukromí, ale i po pracovní stránce. Včera vydala nový singl Runaway, na němž spolupracovala s Davidem Kollerem a Richardem Scheuflerem, a na světě je rovnou i videoklip.

„Runaway je pro nás takový experiment a úlet, jak zvukově, tak i tím, že jsme tenhle song udělali v angličtině. Od začátku jsme věděli, že chceme změnu a po dlouhém textování, kdy za dva roky vzniklo asi 10 verzí textu, to pořád nebylo ono. Nakonec vznikl ve spolupráci s Skyem Kobylakem text Runaway, který měl přesně ten příběh a to pravé kouzlo,“ řekla Zemanová k singlu, jenž má být předzvěstí nového alba, které chystá na příští rok.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám