Hlavní obsah
Článek

To je ale šokující zpráva! Celá slavná rodina Preissů se nyní velmi strachuje o jednoho ze svých členů, syna Viktora Preisse a Jany Preissové Martina Preisse. Podle některých informací totiž včera vyhrožoval tím, že spáchá sebevraždu. Zabránili mu v tom policisté. Herec nyní leží na psychiatrii.

Vše prý začalo rodinnou hádkou. A to velmi hlasitou a dramatickou! Po ní údajně Martin Preiss vyběhl z domu s plánem ukončit svůj život. Následovala rychlá policejní akce s cílem zachránit hercovi život.

„V neděli pár minut po půl šesté odpoledne volala na tísňovou linku žena s tím, že její jednačtyřicetiletý manžel trpící psychickými problémy utekl směrem do Kunratického lesa a mohl by si ublížit. Po pár minutách policisté tohoto muže, který odpovídal popisu, nalezli a předali ho do péče záchranářů. Ti ho převezli na psychiatrii do nedaleké nemocnice,“ řekla nám pražská policejní mluvčí Jana Rösslerová. Bývalý moderátor televizního Milionáře je prý nezraněn. Zprávy o tom, že byl herec ozbrojen nožem, nepotvrdila. „Nemám takové informace,“ dodala.

Své k tomu přidali i zdravotníci.

„K jednačtyřicetiletému muži jsme vyjížděli z důvodu náhlého zhoršení zdravotního stavu, po akutním ošetření na místě jsme ho převezli do adekvátního zdravotnického zařízení,“ sdělila Super.cz mluvčí pražské Záchranné služby Jiřina Ernestová.

Že skutečně mělo jít o Martina Preisse, nevyvrátil Blesku, jenž přišel se zprávou jako první, ani jeho otec Viktor Preiss. „Je v pořádku, jsem s ním,“ uvedl, než zavěsil.

Martin nezažívá zrovna poklidný rok. V červnu měl bourat pod vlivem alkoholu (nadýchal prý 1,5 promile), za což ho státní zástupce posílá k soudu. V případě prokázání viny a odsouzení mu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám