Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Také letos se v českém šoubyznysu uskutečnil hotový babyboom. Celebrity z řad zpěvaček, hereček a moderátorek rodily děti jak na běžícím pásu, a tak jsme pro vás připravili malou rekapitulaci známých osobností, které se letos dočkaly svých následovníků. Nezapomínáme samozřejmě ani na slavné tatínky.

Mezi zpěvačkami se z chlapečků radovaly operní pěvkyně Andrea Kalivodová, zpěvačka Lenka Dusilová, zpěvačka a herečka Lucia Šoralová a účastnice první řady české SuperStar Madalena Joao. Klučinu má doma také zpěvačka Iva Frühlingová, jež byla kdysi krátce vdaná za Richarda Krajča.

Pak už to v hudební branži byla samá holčička! Dceru Terezku má s Gábinou Dvořákovou (35) Václav Noid Bárta (43), Alžbětka se narodila Vlastovi Horváthovi a dcera Laura dělá radost zpěvačce Tereze Černochové (40). Extravagantní zpěvačka Klára Vytisková zase přivedla na svět rozkošnou holčičku jménem Emílie. Teprve dvaadvacetiletým tatínkem se stal i talentovaný zpěvák Voxel, jenž je celý pryč z dcerky Marušky.

Také mezi modelkami, moderátorkami a herečkami převládaly holčičky. Nejočekávanějším dítětem šoubyznysu byla malá Linda, která se narodila moderátorům Lucii Borhyové (46) a Michalu Hrdličkovi. Po dcerce Denisce se druhého děvčátka dočkali i modelka Lucie Hadašová (37) a hokejista Jaroslav Bednář (47). Dámy budou převládat i v domácnosti hvězdy Ulice Michaely Badinkové, jež po prvorozené Evelíně přivedla na svět holčičku Emílii.

Syn se naopak narodil herci Martinu Písaříkovi, který byl krátce poté, co jeho partnerka Michaela porodila, přistižen s cizí ženou. To herečku Antonii Talackovou a herce Igora Bareše (58) žádný skandál nezastihl a po dcerce Antonii si užívají dalšího rodinného přírůstku v podobě chlapečka Lojzíka. Po dcerce Anně Marii se syna dočkala i bývalá misska Kateřina Stočesová (44).

Zapomenout nesmíme ani na sportovce a sportovkyně. Bývalá atletka a hvězda StarDance Kateřina Baďurová výškaři Tomáši Janků přivedla na svět už druhou holčičku - dvouletá Ellinka se dočkala sestřičky Nikolet. Prvního potomka má i přítelkyně fotbalisty pražské Slavie Martina Latky, módní návrhářka Ivana Mentlová, která si maminkovské radosti užívá s dcerou Isabelou. Krásné maminky si prohlédněte ve fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám