Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pamatujete si na 2. českou Vicemiss z roku 2009? Těsně po finále soutěže krásy se kolem ní motal Tomáš Topolánek a ona mu dala košem. S přítelem, kterého si Zina Šťovíčková poté našla, si ale rozhodně nepolepšila. Opustil ji, když jejich synovi bylo pouhých osm měsíců.

Čtyřiadvacetiletá Zina se objevila se synkem, jemuž je nyní devět měsíců, a s maminkou na semifinále České Miss. Roztomilý chlapeček šel doslova z ruky do ruky. Tátu tedy nemá, ale starostlivých tetiček se kolem najde dost a dost.

Zinu partner opustil, protože si našel jinou, ještě o čtyři roky mladší přítelkyni. „Přítel mi sdělil, že se budeme s malým muset vystěhovat i z bytu – nemám kam jít. Maximálně k rodičům, zůstala jsem bez peněz a mateřská na nájemné a potřeby pro malé dítě rozhodně nestačí,“ svěřila Blesku.

Tak hrozné Vánoce doposud nezažila a nic hezkého ji asi v nejbližší době nečeká. Toho, že si na dnešní dobu velmi mladá pořídila dítě, ale nelituje. I když chlapcův táta se ukázal v tom nejhorším možném světle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám