Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Operní pěvkyně Tereza Mátlová (48) si vyrazila v pořádně svůdném outfitu, když si pod přiléhavé černé mini nevzala podprsenku. Maminka dcery Emilky se pyšní přírodními trojkami a zemská přitažlivost tady zatím vážně neútočí!

"Hrozně jsme pospíchali, oblékala jsem se hrozně rychle, snad mě nebude nikdo dnes známkovat. Abychom stihli začátek, byla to v oblékání rychlovka. Vůbec jsem nevěděla, jaké šaty si vzít. Neměla jsem čas kombinovat a vymýšlet a chtěla jsem se cítit pohodlně. Jsem ráda, že jsme vyrazili za kulturou, mám po dlouhé době volno," prozradila Mátlová, které to neuvěřitelně slušelo.

Její partner František Janeček (79) se překvapivě nepřizpůsoboval oblečení Terezy, mají to doma naopak. "Já se ho vždycky zeptám, co si bere, a on mi odpovídá: ,Vždyť víš, co nosím.' Jsem ta, která se podle partnera dolaďuje. U nás doma je všechno úplně jinak," dodala se smíchem Tereza.

Reklama

Další články

Načítám