Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po hodně dlouhé době jsme Richarda Genzera (57) potkali se synem. Šestiletého Matyáše vzal na hory, když se ve Špindlerově Mlýně zahajovala lyžařská sezóna. Se sněhem to ale slavné nebylo, tak vyrazili na otevření muzea známé stavebnice.

"Jediné, co máme z hor, jsou zatím mokré boty, tak jsme se přišli zahřát. Na sníh si raději počkáme, až pořádně napadne a nebudeme spěchat," smál se Geňa. A jak často syna, který je v péči jeho stále manželky Lindy Finkové vídá? "Když si řekneme, tak ho na víkend mám. Taky záleží na tom, aby měl čas on, protože už má taky svoje aktivity. Začíná lyžovat, ale asi bych byl radši, kdyby jezdil na snowboardu," řekl Super.cz.

"Já sám začal na snowboardu ve čtyřiceti. Hlavně to má výhodu, že u sebe máte jenom jednu věc a netaháte se se dvěma lyžemi a hůlkami," myslí si. Nás napadlo, že bude muset na svahu změnit techniku, protože má teď úplně jinou váhu, než měl ještě loni.

"Předtím za mnou bylo koryto, tak jsem to musel zahrabávat. A teď už to snad bude v pohodě," smál se. V hubnutí Geňa stále pokračuje. "Mám dole dvacet sedm kilo a ještě jsem neskončil. Ale těším se, až se na Štědrý den konečně pořádně nažeru," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám