Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sobotní losangeleská akce sice byla o fotografech a skupině Rolling Stones, když se však na místě objevila Pamela Anderson, doprovázená navíc další divou Amber Rose, všichni ostatní šli stranou. Není těžké uhodnout, kam pánům v přítomnosti nejslavnější majitelky silikonových vnad nejčastěji sklouzávaly pohledy. A Pam si ani v sedmačtyřiceti nezačala hrát na netykavku a vřele se měla hlavně k šestasedmdesátiletému anglickému fotografovi Davidu Baileymu.

Nebýt pár vrásek navíc, Pamele by blížící se padesátku na večírku pořádaném k zahájení výstavy It's Just A Shot Away: The Rolling Stones In Photographs určitě nikdo nehádal. Krátký sestřih znovu nahradily zlatavé lokny a bílá saténová róba působila také trochu jako návrat do devadesátek.

Obě dámy si již možná domlouvaly s Baileym a dalším fotografickým esem Davidem LaChapellem spolupráci. Diskutující partu pak doplnil ještě publicista Benedict Taschen. Pam totiž rozhodně nepatří do starého železa, což naposledy dokázala černobílým focením pro adventní číslo magazínu Love.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám