Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nejde jinak, než tradičně zvolat: Této dámě se fakt do očí dívat nebudete! Manželka režiséra Jiřího Adamce (76), moderátorka Jana Adamcová (52), si vyšla na bikram jógu a v dvaačtyřiceti stupních tam předváděla takové pózy, že naplno vynikly krásné tvary jejích plných ňader, která nikdy nepoznala zákrok plastických chirurgů. Pokochejte se v naší fotogalerii!

„Cvičit chodím pravidelně, protože to mám strašně ráda. A čím víc chodím, tím to mám raději. Po operaci jsem měla problémy se zády, a když jsem cvičila naplno, bylo to příliš náročné. Po konzultaci s majitelkou a trenérkou jsme některé cviky vynechaly, jiné pozměnily a od té doby mi už bikram jóga jenom pomáhá. Je to ale nejtěžší sport, který jsem kdy zkusila. Je to strašně fyzicky i psychicky namáhavé,“ svěřila se Super.cz Jana.

„Během toho cvičení máte každou chvíli pocit, že umřete. Po devadesáti minutách v horku vylezete ven a připadá vám, že jste vylezli na Mount Everest a chcete jít zase. Jsem na tom závislá. Ale užívám s i jiných sportů,“ přiznává sympatická moderátorka, která má na sebe v poslední době víc času a náležitě si to užívá.

„Mám teď období přemýšlení a rozjímání o tom, co budu po pracovní stránce dělat dál. Jsem celkově zklidněná a spokojená. Po Vánocích letíme s dětmi na deset týdnů do Ameriky, kde si budou zdokonalovat angličtinu. A to mi připadá také fajn, že mohu dělat takové užitečné věci pro svou rodinu,“ dodala Jana.

Reklama

Další články

Načítám