Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Melanie Brown známější jako Mel B ještě z dob skupiny Spice girls byla ve čtvrtek nucena zrušit svou účast na tiskové konferenci k pěvecké soutěži X Factor, v níž vystupuje v roli porotkyně. Podle dostupných informací musela být z dosud neznámých příčin hospitalizována. V ohrožení je prý i víkendový finálový večer, jelikož není zřejmé, zda se na něj jedna z klíčových postav bude moci dostavit. Zatím vše nasvědčuje tomu, že ne.

Tvůrci pořadu, i kolegové porotci Louis Walsh, Cheryl Fernandez-Versini se Simonem Cowellem, ale především zpěvaččin svěřenec Andrea Faustini, se nyní bojí, co se devětatřicetileté Melanii přihodilo.

„Chudák Andrea je cítí děsně. Už tak je nervózní z finále. Před jeho největší nocí v životě je nechán napospas. Ale Mel mu teď nemůže pomoci. Není jí dobře a asi přijde o to společné finále,“ řekl zdroj ze zákulisí.

„Rozhodně je zde možnost, že se finále nezúčastní,“ potvrdil mluvčí britského X Factoru.

Bývalou Scary Spice by prý měla dočasně nahradit zpěvačka Tulisa Contostavlos, která má s porotcováním v této soutěži hojné zkušenosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám