Hlavní obsah
Článek

Pamatujete na dobromyslného čaroděje, který na podzim loňského roku zdevastovanou Ivetu Bartošovou (†48) překvapivě vytáhl z totálního dna? Jen kvůli Janu Saavedrovi, muži, jenž se není líný „nažrat“, se mohla vrátit na vrchol. Nebýt toho, že s ním ve finále nemohla nebo nechtěla komunikovat a nedodržela předepsaný léčebný režim, možná by byla ještě mezi námi. Teď se šaman, kterého učili léčit indiáni, ale zdraví pacientů důsledně konzultuje i s lékaři, rozhodl pomoci vážně nemocné Marcele Holanové (72).

Ta, jak Super.cz již uvedl, ta totiž bojuje s takřka nulovou imunitou a protože nesmí užívat antibiotika, každý zánět v těle pro ni může být smrtící. Obrátila se proto na Saavedru, který jí předepsal uňa de gato čili řemdihák plstnatý, známý také jako vilkakora, unkárie nebo kočičí dráp. Ten pochází z amazonských deštných pralesů. „Jde o kůru z liány, která obrovsky posiluje, pomáhá při horečnatých onemocněních, jsou s ní ale také vynikající výsledky v oblasti onkologických onemocnění,“ vysvětlil Super.cz.

„Musím Honzíkovi strašně poděkovat, jsem vzorná pacientka a co mi dal, mi neuvěřitelně pomáhá. Nebýt jeho a mého lékaře Miroslava Procházky, bůhví, co by se mnou bylo,“ řekla nám k tomu Marcela. Ta se už třicet let zná se Saavedrovou sestrou Reginou Sádlovou, s níž šaman vlastní televizi. A pro tu bude už v úterý Holanová jako vyjádření svých díků natáčet.

„Spolupracujeme dlouhodobě. Trošku mě rozčílilo, když jsem se o jejím onemocnění dozvěděl z druhé ruky, mohla se mi ozvat okamžitě sama. Je to báječná holka a vynikající zpěvačka. Její píseň Ráno třeba doslova miluju a vážně bych pro ni udělal první poslední,“ dodal Saavedra.

Reklama

Další články

Načítám