Hlavní obsah
Článek

Další část svědectví zvukaře Standy, bývalého poskoka Josefa Rychtáře (65), je opravdu pikantní! Lysý se nám svěřil s tím, jaké dámské návštěvy se v domě zesnulé Ivety Bartošové (†48) střídaly. A nešlo rozhodně o žádný výkvět společnosti. „Připadá mi, že společnost prostitutek snad vyhledával,“ připouští.

„O jedné kurtizáně, Janě Podlešákové, už víte. Ale nebyla jediná. Byla tam i Áňa odněkud z okolí Klánovic, vzhledově velmi ucházející žena, která za ním přijela na návštěvu, ale musel ji naoko vyhodit, protože na návštěvu dorazila i sestra. A před ní dělal, že Áňu skoro nezná. Napsal jí jen, ať se vrátí, až ségra odejde, a pak tam s ním byla celou noc. Ve čtyři ráno mě vzbudilo, když ji Pepa prosil, aby ho už nechala. A celý následující den byl hrozně unavený. To Áňa byla čiperná a běhala kolem nás nahá. Jako by se nechumelilo,“ svěřil Super.cz zvukař s tím, že se snad Iveta musela v urně obracet. Nakonec se prý s Rychtářem ve zlém rozešli, když mu měla dáma údajně nabízet hromadnou vášeň s kamarádkou a podnikatel prý nechtěl slyšet na to, že by za lásku snad měl platit.

„Společnost ženských si hodně užíval, ale občas to nevychytal a stávalo se mu, že se najednou sešly i dvě nebo dokonce tři rivalky. Ty pak na sebe neskutečně žárlily,“ dodal Lysý s tím, že se směje, až se za břicho popadá, když se dočítá, jaký eunuch Rychtář po smrti Bartošové je.

„Začal mi vyhrožovat, že mi vymlátí zuby a teď o mně navíc vypráví, že jsem měl v domě Ivety čtyři milenky. Kéž by to byla pravda! Ale moje družka je na mě hrdá, jaký že jsem to kaňour,“ dodal s nadsázkou bývalý sluha říčanského „démona“.

Reklama

Další články

Načítám