Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Láska před kamerou mezi hlavními hrdiny oscarové snímku Milionář z chatrče se u Freidy Pinto a Deva Patela přenesla před šesti lety i do skutečného života. Romance tak nabyla úplně jiných rozměrů, když spolu mladí herci přišli na premiérové promítání ruku v ruce jako milenci. Po šesti letech je ale všechno jinak.

Podle některých informací by Pinto už mohla mít za Patela i náhradu, a to indického miliardáře Sídharta Mallya, jenž jí dělal společnost na oslavě jejích třicetin už v říjnu, kde naopak Patel chyběl.

Indická herečka a modelka se poprvé od prosáknutí informací objevila na veřejnosti ve čtvrtek. V Norském Oslu se účastnila koncertu k předávání Nobelovy ceny míru, kde se jí dostalo pocty předávat ocenění sedmnáctileté pákistánské aktivistce Malále Júsufzajové. Její vystoupení ale mnohé překvapilo, vzhledem k události byla možná až příliš uvolněná.

Reklama

Další články

Načítám