Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Václav Noid Bárta (43) s manželkou Gábinou Dvořákovou Bártovou (35) poprvé ukázali dceru Terezku. A dali si na čas. Roztomilé holčičce už je sedm týdnů! "Potřebovali jsme si doma udělat klid a zázemí, abychom byli schopní vůbec vyrazit ven. I teď se Gábinka o Terezku hodně bojí," řekl Super.cz Noid.

"Mám o ni hrozný strach, aby něco nechytla, protože ještě není očkovaná. Hrozně se těším, až se naočkuje a budu víc v klidu," potvrdila své obavy Gábina. "Museli jsme ale poprvé vyjet i s malou do dětského obchodu v Hostivici, protože jsem jí slíbil od Ježíška houpátko. To, které má, je už na ni malé," vysvětlil Noid.

Komu je holčička podobná? "Je namíchaná. Po mně má kouty, vylezlé oči, velké palce u nohou a po Gábince má jenom to krásný," směje se Vašek, který už plánuje pořídit Terezce sourozence. "Už jsme se o tom bavili. Myslím tak za rok, že na tom začneme pracovat. Nemůže být jedináček, pořídíme jí určitě sourozence," dodal.

Reklama

Další články

Načítám